Home » Tjenester

Tjenester

Våre tjenester

Markedsstrategi

Utvikling av en helhetlig strategi over relevante kanaler, vurdering av målgrupper og mål for annonsering er et viktig element for å sikre en god kommunikasjonsplan og lønnsomhet. Dette kan og være en bidragende faktor til å faktisk spare midler.

Sosiale medier

Sosiale medier

Å synes i sosiale medier er i dag blitt en viktig kanal for direkte kontakt med kunder men og for å sterke identitet og varemerke. Vi hjelper deg med din aktivitet i sosiale medier, med alt fra relevant innholdspublisering, annonsering til utarbeiding av helhetlig strategi. 

søkemotorannonsering

Er du ute efter å kjapt komme opp i søkemotorene, på relevante søkeord innenfor dine tjenester? Da er søkemotorannonsering en god metode for å få relevant trafikk til nettsiden – og nye kunder!

Nettannonsering

Vi hjelper til med oppsett av annonsering på nett, med sporing og oppsett av konverteringsmålinger. Våre anbefalinger grunner seg fra webanalyse, og vi finner sammen ut av hvilke kanaler og målgrupper som er aktuelle, og hvordan andelen av annonseringen skal fordeles.

Basic seo

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering er en lang, men viktig prosess for å sikre seg topplassering i søkemotorene på de relevante søkeordene for bedriften.

Gjennom bedre plasseringer finner kjøpklare kunder nettsiden din – uten at du må betale for trafikken!

Webanalyse

Grundig nettstedsanalyse er kjernen i å forstå hvor trafikken til nettstedet kommer fra, hvem som besøker nettsiden og hvorfor? Hva gjør de besøkende på nettsiden? Tar de kontakt? Hva kan bli bedre? Vi optimaliserer kontoen din for å sikre gode og korrekte analyser.